Assortiment: gespecialiseerd in boeketten

Bloemen

Dagelijks worden er vanuit onze “dealingroom” verse bloemen ingekocht via de veilingklokken van Flora Holland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Daarnaast werken wij nauw samen met diverse kwekers in binnen-en buitenland.

Boeketten

In samenwerking met onze ervaren medewerksters in de boeketterie, stelt ons verkoopteam wekelijks een wisselend assortiment boeketten samen in diverse prijsklassen.

Planten

Ook planten worden bij ons “KOA” ingekocht via alle Flora Holland vestigingen. Doordat wij over de mogelijkheid beschikken om planten via veiling Rhein-Maas (Duitsland) in te kopen, kunnen wij u een groot plantenassortiment aanbieden.

Mix-en mono producten

Via onze moderne verwerkingslijnen worden deze bloemen verkoopklaar gemaakt voor de verkoop. Dit kan op verschillende manieren en in verschillende samenstellingen, voorzien van prijs/barcode sticker, bloemvoedsel of in waterdozen verpakt. Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Gemengde boeketten

Naast handboeketten uit onze boeketterie, produceren wij ook bandboeketten. Deze boeketten worden in verschillende samenstellingen en prijsklassen aangeboden.

Gemengde tulpen

Van oudsher zijn wij sterk in tulpen en nogsteeds is dit product een groot succes. De tulpen worden gemengd in de bos met minimaal 8 kleuren, dezelfde rijpte en hetzelfde gewicht. Ook bij de tulpen zijn verschillende varianten mogelijk m.b.t. de verpakking, het fust en de inhoud. Ons vaste team medewerkers mengt al jaren diverse soorten mixen. Hierbij moet gedacht worden aan een enkele, dubbele, parkiet en pastel mix. Op aanvraag zijn uiteraard ook andere kleurcombinaties mogelijk.  

Handgemaakte boeketten

Onze ervaren medewerkers in de boeketterie maken dagelijks boeketten in verschillende prijsklassen en samenstellingen, op basis van de klantwens maar ook uit eigen creatie. Door wekelijks nieuwe boeketten samen te stellen en uit te monsteren, proberen wij zo gevarieerd mogelijk te zijn in ons boekettenaanbod. Daarnaast hebben wij nauw contact met onze hoezenleverancier om de verpakkingen een eigentijdse uitstraling mee te kunnen geven.