Inkopen: welke manier past bij u?

 

Telefoon

Onze medewerkers zijn graag met u in gesprek, Van aanvraag of koop tot de belevering van onze producten. Wij houden van korte lijnen binnen het bedrijf en ook naar de klanten toe. Op deze manier willen wij laagdrempelig zijn en ervoor zorgen dat u zich vertrouwd voelt.

@

E-mail

Dagelijks stelt ons in-en verkoopteam een dagaanbieding samen met daarin aantrekkelijke producten tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u deze dagaanbieding ontvangen of heeft u liever de weekaanbieding? Neem dan contact op met ons via 071-3030900!

 

Webshop

In onze webshop vindt u ons actuele aanbod bloemen, planten en boeketten. Daarnaast vindt u ook handel van derden om het aanbod in de shop zo compleet mogelijk voor u te maken.

 

Mobiele app

Met onze app heeft u altijd en overal ons complete assortiment binnen handbereik! Onze app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android toestellen. Geen inlogcode? Vraag direct aan!

 

Kopen op afstand (KOA)

Vanuit onze “dealingroom” kopen onze inkopers dagelijks verse bloemen en planten op de FloraHolland vestigingen in Rijnsburg, Naaldwijk, Aalsmeer en Veiling Rhein-Maas. Naast onze inkoop hebben wij ook veel directe lijnen met kwekers in binnen-en buitenland.

Levering

Wat de levering betreft rijden onze chauffeurs dagelijks tussen de drie grote bloemenveilingen. Daarnaast werken wij al jaren samen met diverse (internationale) transporteurs om onze producten zo snel mogelijk bij u afgeleverd te krijgen.